Niel Van Meeuwen Kessels & Smit, The Learning Company

Niel Van Meeuwen
Leergang Veranderen en Organisatieontwikkeling

dt.common.streams.StreamServer.clsReeds voor de zesde maal organiseren we in Vlaanderen de leergang ‘Ontwikkelen van Effectieve Leerinterventies’. De doelgroep van dit leertraject bestaat uit professionals die verantwoordelijk zijn voor of adviseren bij vraagstukken die te maken hebben met leren, ontwikkelen en veranderen: mensen die vanuit passie voor het vak streven naar vakmanschap en het verleggen van hun eigen grenzen: opleidingskundigen, vormingsverantwoordelijken, coaches, procesbegeleiders, veranderkundigen, organisatieontwikkelaars en steeds meer leidinggevenden die bezig zijn met hoe ze van hun organisatie een veranderbereidde plek kunnen maken. Zelf ge├»nteresseerd?┬áHIER vind je de folder, neem gerust contact op.

Leave a Reply

Tags
Over de Auteur

Name: Niel

Web Site: http://www.nielvanmeeuwen.be

Bio: Social Media, Knowledge Work, Learning and Development, Organization 2.0, Appreciative Inquiry, Creative Designer, Kessels & Smit, The Learning Company